avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari in cartea de munca

buna seara,
am o nelamurire ...se mai pot face modificari in cartea de munca dupa un an de zile privind data inceperii activitatii la ultimul loc de munca?sambata si duminica sunt considerate ca lipsa de continuitate ?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 23:21, 15 Septembrie 2009
Ce inseamna c.i.m va rog??????
Acum sa faca un act cu firma pe baza pontajelor reale si sa modifice amiabil cartea de munca?? Retroactiv?
Va multumesc mult pt raspunsuri
de fapt pe desfasuratorul de cotizare pe luni apare cu o jumatate de norma, dar la NOEL apar orele reala, 168, 184, 176, etc
marit & cameliaagafia:
1. CIM = contract individual de munca.
2. Se pot face modificari in carnetul de munca dar, ATENTIE!, trebuie modificate si declaratiile lunare anterioare catre Pensii, Sanatate si Somaj.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Atunci cum s-a facut modificarea in carnetul de munca a timpului de munca daca nu exista incheiat un astfel de act ? .... este infractiune si intra sub incidenta Codului penal...
Oh, multumesc de ajutor, chiar ca e incurcat. In 2007 s-a incheiat un contract de munca la suma de 260 lei, deci 1/2 norma, nu s-a mai incheiat altceva. Apar in cartea de munca majorari de 4 ori la pana la 390lei, probabil cu crestere salar minim obligatoriu.
Dar lucrul si pontajele atesta ca se lucra dupa cum erau elevi, dar mai mult la peste 160 ore/luna, cum si APARE pe desfasuratorul stagiului de cotizare /luni ce ni l-a dat Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Noi am dori, chiar daca contractul este pe 1/2 norma, sa fie considerat timpul efectiv lucrat, se poate? Chiar daca platim noi diferentele necesare catre pensii, sanatate, somaj. Va rog mult,

Alte discuții în legătură

Act aditional itm Irina S. Irina S. Se poate inregistra la ITM un act aditional ptr. trecerea de la 4 ore la 8 ore dar...dupa cateva luni dupa ce a intervenit aceasta modificare? De fapt, ... (vezi toată discuția)
Cim cu 4 ore deliaaa deliaaa Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj OneDj OneDj Buna ziua De curand am fost dat afara. Mi\'am facut actele pentru somaj, am fost si le\'am depus. La AJOFM am avut o surpriza neplacuta. Eu am lucrat din ... (vezi toată discuția)