avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate depune intampinare la dosar daca au fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate depune intampinare la dosar daca au fost doua termene?

Daca au trecut doua termene si au fost doar amanari fara sa se judece nimic,se mai poate depune intampinare?
De principiu, nu. Intampinarea se formuleasza de parat si se depune pana la primul termen de judecata la care fiind legal citat poate pune concluzii.
Daca nu ati fost legal citat iar cauza s-a amanat pentru acest motiv, desigur ca puteti formula intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Prima zi de infatisare in contestatie la executare kimbao kimbao Salutare Daca prima zi de infatisare e ziua cand partile sunt legal citate si pot pune concluzii...sa inteleg ca se refera la concluzii pe fond sau la orice ... (vezi toată discuția)
Amanare fara discutii Corina Dina Corina Dina Inaintea primului termen intr-un litigiu in care am calitatea de parat am studiat dosarul si am constatat ca reclamantul a depus , o data cu raspunsul la ... (vezi toată discuția)