avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cerere avertisment!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cerere avertisment!

Ma poate ajuta cineva sa`mi explice cum trebuie sa scriu o cerere de avertisment pentru declaratii nedepuse (100 - 300) cu amenda? La administratia financiara n-au vrut sa-mi zica mi-au spus doar sa fac una... Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 2 Ianuarie 2009
Cum, "cerere de avertisment" ? Este prima oara cand aud asa ceva. :stunned:
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2008
ContSters42967, utilizator
Se intocmeste un memoriu catre conducerea administratiei, in care explicati motivele pentru care nu s-au depus declaratiile si solicitati, avand in vedere ca societatea este la prima abatere, sa fiti sanctionat cu "avertisment", urmand ca la urmatoarea abatere sa nu mai beneficiati de aceasta facilitate.
eche a scris:

Ma poate ajuta cineva sa`mi explice cum trebuie sa scriu o cerere de avertisment pentru declaratii nedepuse (100 - 300) cu amenda? La administratia financiara n-au vrut sa-mi zica mi-au spus doar sa fac una... Multumesc

Cred ca este vorba de un memoriu prin care sa le explicati motivele pentru care nu ati depus la termen aceste declaratii si sa le solicitati aplicarea unui avertisment avand in vedere ca sunteti la prima abatere de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 tatiana_s tatiana_s Buna dimineata.Am o firma,care in prezent are activ. suspendata.Problema este urmatoarea:Nu au fost depuse dec.101 pe 2006 si cred ca inca 2 ani dupa. Acum mi ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Pot scapa fara amenda avocatii care nu au depus inca declaratia 392 B la administratia financiara ? si cum ? (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)