Ma poate ajuta cineva sa`mi explice cum trebuie sa scriu o cerere de avertisment pentru declaratii nedepuse (100 - 300) cu amenda? La administratia financiara n-au vrut sa-mi zica mi-au spus doar sa fac una... Multumesc
Se intocmeste un memoriu catre conducerea administratiei, in care explicati motivele pentru care nu s-au depus declaratiile si solicitati, avand in vedere ca societatea este la prima abatere, sa fiti sanctionat cu "avertisment", urmand ca la urmatoarea abatere sa nu mai beneficiati de aceasta facilitate.
Ma poate ajuta cineva sa`mi explice cum trebuie sa scriu o cerere de avertisment pentru declaratii nedepuse (100 - 300) cu amenda? La administratia financiara n-au vrut sa-mi zica mi-au spus doar sa fac una... Multumesc
Cred ca este vorba de un memoriu prin care sa le explicati motivele pentru care nu ati depus la termen aceste declaratii si sa le solicitati aplicarea unui avertisment avand in vedere ca sunteti la prima abatere de acest gen.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 101
tatiana_s
Buna dimineata.Am o firma,care in prezent are activ. suspendata.Problema este urmatoarea:Nu au fost depuse dec.101 pe 2006 si cred ca inca 2 ani dupa. Acum mi ... (vezi toată discuția)