avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema eoliene
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema eoliene

Buna ziua.Ma confrunt cu o problema mai delicata un pic si totusi f noua.de curand se infiinteaza un parc eolian aici la noi in zona iar una din aceste turbine va fi montata intre 2 suprafetet de teren care imi apartin.toate bune deoarece turbina este amplasata cu suportul ei pe terenul celu care a obtinut autrizatie.Dar problema este urmatoarea.:
nu am fost notificat de constructia acelei turbine desi palele acesteaia imi intra si pe o parte si pe alta in terenul meu.
vreau sa stiu daca ma pot baza pe vreun temei legal prin care sa oprecs constructia acestei eoliene.deci sa intelegeti ca nu sunt de acord ca palele acestei turbine sa intre pe terenul meu chiar daca este in aer.Va multumesc celor care ma vor ajuta.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:18, 7 Mai 2012
nu ma poate ajuta nimeni cu vreo informatie
am nevoie urgenta de aceste raspunsuri dearece nu stiu ce sa fac si cum este mai bine
va rog frumos sa ma ajutati
in primul rand, ar trebui sa incercati sa vorbiti cu proprietarii turbinei daca nu vor sa va cumpere terenurile Dvs, e cel mai simplu.

speta Dvs este un pic mai complicata si ar trebui sa va adresati unui avocat care sa consulte documentatia pe care o aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea funciara si turbina eoliana - cum se intabuleaza turbina? camelia_camy camelia_camy Buna tuturor....recent m-am lovit de o problema....turbina eoliana si intabularea ei in Cartea Funciara. Clar este vorba despre o asa zisa \"constructie\" care ... (vezi toată discuția)
Contract de servitute sau de inchiriere? Mihaela Fotea Mihaela Fotea Buna ziua, As dori ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: Am un parc eolian, iar palele turbinelor trec peste terenuri particulare. De asemenea va ... (vezi toată discuția)
Mutare cruce accident rutier TechMan TechMan Buna seara, Ma confrunt cu o problema destul de delicata. Am achizitionat acum 3 ani un teren pe care vreau sa construiesc o livada, gard, etc. In fata ... (vezi toată discuția)