avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat

Buna ziua

Am lucrat la o firma cu contract partial de munca din 2010 luna mai, pina in 2012 luna februarie nu am avut nici o zi de concediu de odihna in aceasta perioada, firma respectiva acum este in procedura de insolventa am primit drepturile salariale la zi, fara plata zilelor de concediu odihna, la expirarea preaviz 13 martie am primit si semnat pentru:
ADEVERINTA incetarea contract de munca conform art.65 lg. 53/2003 si DECIZIA de desfacere CM.
Nu am semnat nici o fisa de lichidare din care sa rezulte ca am sau nu am datorii fata de firma, dimpotriva eu consider ca dinsii au o datorie fata de mine.
V-as fi recunoscator daca cineva poate sa-mi spuna, mai pot beneficia de plata CO si daca da, cum sa procedez legal.
Va multumesc anticipat. Nicolae

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:25, 3 Mai 2012
Nota de lichidare nu mai este obligatorie. La incetarea activitatii angajatorul este obligat sa plateasca indemnizatia pentru concediile de odihna neefectuate in ultimii trei ani de activitate. Depuneti la fostul angajator o cerere, cu comfirmare de primire prin care solicitati plata mentionata mai sus. Daca nu acorda indemnizatia datorata puteti reclama la ITM si/sau in justitie. Succes!



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat brezan brezan Buna ziua, Sunt angajata cu CM din 26.02.2012. In contractul individual de munca se stipuleaza ca am dreptul la 21 de zile concediu de odihna pe an. Pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat-salariat trimis in somaj roxana69 roxana69 Daca o firma intra in insolventa si trimite in somaj angajatii la inchiderea contractului de munca angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Restante salariale ab o5czo ab o5czo Societatea la care am lucrat a decis incetarea contractului de munca, conf art.65 al 1 CM., de la 16.01.2009- am primit preaviz in 12.12.2008. De asemenea ... (vezi toată discuția)