avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu in 5 mai - este legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu in 5 mai - este legal?

buna,lucrez ca infirmiera la un spital,28,29,30aprilie am fost schimbul3,din2mai am ramas in concediu de odihna,pe grafic sunt trecuta simbata de 5mai in concediu .va rog sa-mi spuneti daca este legal ca sa fiu trecuta in concediu pe 5mai va multumesc
Cel mai recent răspuns: marietaciolan , utilizator 20:40, 3 Mai 2012
/Da, este corect intrucat ziua de este zi lucratoare , conform HG nr.370/2012 ...ziua de 30.04.2012 fiind declarata zi libera nelucratoare.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 aprilie 2012 si 05.05.2012 - bugetari monicalirca monicalirca Buna ziua, Din ceea ce am citit pe forum am inteles ca pentru personalul bugetar, ziua de 30 aprilie 2012 va aparea in pontaj ca zi lucratoare, iar data de ... (vezi toată discuția)
Declarare 30.04 zi libera neplatita roflorin roflorin Buna dimineata, Ma confrunt cu urmatoarea problema: In cursul zilei de 26.04 am inaintat o cerere de efectuare a 2 zile de concediu odihna in perioada ... (vezi toată discuția)
Zile lucratoare aprilie 2012 suciugeorgeta suciugeorgeta daca in 30 aprilie a fost liber trebuie sa calculam statul pe 19 zile lucratoare sau raman 20 ? (vezi toată discuția)