avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala de apartament

Buna ziua! Doresc sa stiu daca imi pot instala centrala de apartament prin debransarea de la asociatia de locatari, daca am o restanta la plata facturii (2.600lei + aprox 800lei penalizari)? Se poate face debransarea de la incalzirea blocului daca am acea restanta? as prefera ca acea suma restanta sa o pot plati in timp. Cum e cu penalizarile, se achita obligatoriu? Va multumesc!
(sunt din Iasi)
Cel mai recent răspuns: CamyCam , utilizator 15:21, 4 Mai 2012
opinia mea este sa va achitati mai intai restanta si dupa aceea sa cereti drbransarea... nu cred ca veti primi avizul asociatiei fara plata integrala a restantei si a penalitatilor
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am debransat de la termoenergetica fara aviz si ... marianamara marianamara Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si mi-am montat o centrala de apartament. N-am avut timp sa fac dosarul pentru debransare, acesta ... (vezi toată discuția)
Restante, sistare radet, infiintare ap dcfg dcfg Buna ziua, In prezent in blocul in care locuiesc am 6 proprietari cu restante mai mari de 10.000 de lei, 17 proprietari cu restante intre 1.000 de lei si ... (vezi toată discuția)
Debransarea locatarilor inca bransati la sistemul de stat de termoficare mirrrela mirrrela Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva o baza legala in care se poate rezilia contractul cu firma de stat de termoficare din oras. Mentionez ca este vorba ... (vezi toată discuția)