avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cabluri de comunicatii pe terasa blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cabluri de comunicatii pe terasa blocului

Presedintele asociatiei de proprietari are dreptul sa refuze instalarea cablurilor de comunicatii pe terasa blocului, unei firme ce a incheiat contract cu o parte din locatari, invocind posibilitatea deteriorarii terasei? Nu este incalcat art. 31 din Constitutie? Ce cai de atac exista?
este vorba de o schimbare a destinatiei spatiilor comune aflate in coproprietatea comuna fortata si perpetua a tuturor locatarilor/membrilor asociatiei de proprietari.
schimbarea destinatiei si incheiarea unui contract cu firma respectiva se putea face numai cu convocarea adunarii generala a proprietarilor si cu acordul proprietarilor direct invecinati (afectati) spatiului a carui destinatie se schimba...

laurentiug a scris:
>Presedintele asociatiei de proprietari are dreptul sa refuze instalarea cablurilor de comunicatii pe terasa blocului, unei firme ce a incheiat contract cu o parte din locatari, invocind posibilitatea deteriorarii terasei? Nu este incalcat art. 31 din Constitutie? Ce cai de atac exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena satelit pe bloc goppo goppo Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Am incheiat un contract pe 2 ani cu o firma de televiziune prin satelit. Datorita faptului ca nu am ... (vezi toată discuția)
Terasa comuna in bloc de apartamente dan.p_2018 dan.p_2018 Salutare, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou la ultimul etaj, deasupra fiind o terasa necirculabila. Constructorul blocului detine terasa in mod ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna pe cote parti, fortata si perpetua marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Ieri, au venit niste domni, angajati ai unei firme care ofera servicii de televiziune prin cablu, si au inceput sa ... (vezi toată discuția)