avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru fondator mai multe asociatii non-profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru fondator mai multe asociatii non-profit

Buna ziua,

O persoana fizica poate fi membru fondator in mai multe asociatii non-profit?

Multumesc
da, deoarece legea nu interzice persoanelor fizice sa nu aibe calitatea de membri fondatori in mai multe asociatii nonprofit... nu pot fi in consiliul director sau alesi in functia de presedinte in mai multe asociatii cu acelasi obiect de activitate, dar calitatea de membru fondator poate fi in oricat de multe asociatii si fundatii nonprofit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E vreo diferenta intre o asociatie non-profit si un ong??? adria_bd adria_bd as dori o lamurire... eu credeam ca prin denumirea de ONG (organizatie neguvernamentala) ne referim la orice asociatie sau fundatie. mai nou, mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Fundatie Rdee Rdee Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra intr-o problema pe care o intampin la job, mentionez ca nu am cunostinte in acest domeniu. :) •Fundatia ... (vezi toată discuția)
Fundatie nonprofit-vanzare vladrednic vladrednic Buna ziua, Va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta cu o opinie referitoare la cedarea contra cost a unei fundatii umanitare non profit fara activitate. ... (vezi toată discuția)