avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit facut de unul dintre soti
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit facut de unul dintre soti

Buna ziua,
Daca un contract de credit a fost facut si semnat de unul dintre soti fara stirea celuilalt(ducand la banca o adeverintya de salariat a sotului semanata in fals si o factura de la utilitati),in contract stipulandu-se ca pentru cei castoriti sotul (sotia )e considerat coplatitor...presupunandu-se ca banii imprumutati au fost folositi in beneficiul familiei ,va pun urmatoarea intrebare: poate fi executat un bun care apatine sotului ( nesemnatar al acestui contract) inca dinaintea casatoriei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:35, 3 Mai 2012
Daca banii au fost folositi pt nevoile comune ale sotilor, datoria e comuna si se vor executa intai bunurile comune daca sunt.
Daca se va incerca executarea bunului propriu, puteti face contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit nevoi personale contractat de unul dintre soti alexa_anca alexa_anca Daca unul dintre soti face credit de nevoi personale fara acordul/stirea celuilalt sot, ce obligatii ii revin celui din urma in cazul unui divort? Banca te ... (vezi toată discuția)
Divort - impartire credit bogdan2478 bogdan2478 in timpul casatoriei am contractat un credit impreunacu sotia.dupa divort am ramas sa platesc singur.ea nu a fost nici Garant nici coplatitor.am sanse sa il ... (vezi toată discuția)
Nelamurire executare silita HeheXD HeheXD Buna ziua,sotul meu a luat un credit pt nevoi personale in urma cu 2 ani pe care nu l a mai achitat si a fost inceputa procedura de executare silita impotriva ... (vezi toată discuția)