avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala(nevoie mare de ajutor)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala(nevoie mare de ajutor)

buna ziua,
am si eu o problema si as fi tare recunoscatoare daca cineva ma poate sfatui.
am 21 sunt stundenta si drept urma am cerut individului numit tata pensie alimentara in continuare(nu k ar fi ea o suma prea mare nici de abonament nu ajunge,insa fiind un astfel de om am zis sa fiu si eu draguta cu el). hotararea s-a pronuntat in favoarea mea cu mici modifi adik a scazut procentul deoacere mai are o fata(fetita lu taticu ).problema mea este urmatoarea: el a declarat ca are functia de sofer la o firma la care este si administrator si ascociat(50% a lui firma) unde castiga numai 646 net...insa profitul firmei nu intra ca si venit?aici judecatorul ma indrumat sa merg la parchet pt o plangere penala impotriva lui ...si de aceea am nevoie de dumneavoastra cum ar trebui sa sune plangere aceasta.
mai mentionez faptul ca el din cate stiu cam declara ca firma ar avea profit 0 de 10 ani de cand e infiintata asta in cond in care el face transporturi sigur cu tirul lui.chiar nu exista nimic ce pot face impotriva acestui individ ..acestui om de nimic?
va multumesc pt intelegere si sper k voi primi un rasp cat mai clar...pt orice alte detalii va stau la dispozitie
o zi buna
Cel mai recent răspuns: Mihail nelu Ciobanu , Avocat 18:20, 5 Mai 2012
Daca firma nu are profit, nu are nici dividende si deci d-nul nu beneficiaza de bani in plus fata de cei declarati ca si salariu.
Ar trebui totusi sa ceri niste informatii la Registru comertului sa vezi daca chiar nu are profit firma.
Profitul firmei nu e venitul lui personal. Sunt persoane diferite. Daca firma i-a dat dividende, atunci e altceva, te poti lega doar de dividendele primite. Dar daca, asa cum zici, firma are profit zero, nu avea dreptul sa-i dea dividende.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
lucianrosca, utilizator
va multumesc pt rasp.
am fost la registrul comertul si de acolo am aflat ca el detine 50% din firma dividente profit tot asta in mod oficial pt ca oficial firma e numai a lui(caci asociat e socra lui care stiu sigur k nu are treaba cu firma chiar de la ea)...insa nu mi-au putut da profitul firmei de acolo de la registru....
insa e clar ca firma are profit odata ce el efectueaza transporturi de marfa in mod regulat.si sincer nu inteleg cum o firma supravietuieste 10 ani fara profit?
nu exista nici o institutie care sa se ocupe de verificarea legalitatii firmei lui si a activitatiilor petrecute in firma(caci e vorba de bani care ii castiga "la negru" probabil odata ce nu ii declara)..
Sfatul meu este sa nu va incurcati cu justitia in cazul dvs.
Incercati sa vorbiti frumos cu el si sa il convingeti.
In justitie nu va veti gasi dreptatea in cazul dvs.
Veti afla de ce dupa ce veti finaliza facultatea...
Ancuta draga,
Esti pe cai gresite, crede-ma!!!
Ai auzit oare ca "Vorba dulce mult aduce"?

Alte discuții în legătură

Cerere de la registrul comertului privind dividendele petrea.manuela petrea.manuela Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema..As dori sa stiu mai exact ce anume sa cer de la REGISTRU COMERTULUI....care indicator mai exact ... (vezi toată discuția)
O ciudatenie conliviu conliviu Una bucata ciudatenie #-o: O societate comerciala A vinde un bun (sa presupunem, parti sociale, pe care le detine la un srl B). Cumparatorul este unul din ... (vezi toată discuția)
Dupa ce am ridicat dosarul de la registrul comertului ce fac? kmutu_no1 kmutu_no1 Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ... (vezi toată discuția)