avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere de la registrul comertului privind dividendele
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere de la registrul comertului privind dividendele

Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema..As dori sa stiu mai exact ce anume sa cer de la REGISTRU COMERTULUI....care indicator mai exact care sa reflecte daca profitul a fost repartizat sub forma de dividende.Am fost si mi-au dat doar PROFITUL NET..insa pe mine ma intereseaza intr-un proces de marire pensie alimentara minor sa stiu exact daca acest profit a fost repartizat sub forma de dividende. Stiu ca pt pensia alimentara se iau in calcul doar veniturile realizate ca persoana fizica...insa mi s-a zis ca pot marsa si pe aceasta , daca pot dovedi care a fost suma pe care tatal a primit-o sub forma de dividende de la firma la care este actionar majoritar.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 23:21, 2 Martie 2013
Poate nu ar trebui sa ma amestec, dar de ce nu incercati la Administratia Financiara, unde isi are domiciliul sa cereti veniturile realizate de acesta?
pt ca...
1. el sta in BRASOV si eu in BUCURESTI.. iar aici la REGISTRU COMERTULUI mi s-a dat aceasta hartie cu PROFITUL NET realizat de firma lui din BRASOV..
2. la administrati financiara probabil ca pt firma mi s-a da aceeasi informatie...iar ca persoana fizica mi-ar spune salariu declarat la tribunal..pe baza adeverintei de SALARIAT (respectiv 271 lei ), pt ca el este administrator

Pe mine ma intereseaza daca acest PROFIT NET...AL FIRMEI.a fost repartizat sub forma de DIVIDENDE...si nu daca a a fost reinvestit...Ma intereseaza ce sa cer exact
profitul repartizat in dividente il gasiti in balanta de verificare care insoteste bilantul si in notele explicative in care administratorul decide destinatia sumelor din contul :profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intimpla cu dividentele? Diana_10 Diana_10 La o societate care a avut in 2009 profit s-a repartizat prin Hot. AGA la dividente. Acestea urmind sa fie platite de-a lungul anului 2010. Acum ... (vezi toată discuția)
Plangere penala(nevoie mare de ajutor) ancuta171717 ancuta171717 buna ziua, am si eu o problema si as fi tare recunoscatoare daca cineva ma poate sfatui. am 21 sunt stundenta si drept urma am cerut individului numit tata ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit alinatrif alinatrif Daca in anul 2009 profitul a fost reinvestit pt. achizitia unui mijloc de transport ... nu s-a platit impozit pe profit af. sumei X si au fost constituite ... (vezi toată discuția)