avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de vanzare cumparare incheiat direct cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de vanzare cumparare incheiat direct cu ultimul proprietar

salutare tuturor!!! as vrea sa stiu la ce riscuri m a expun daca as face un contract de v-c , direct cu proprietarul de pe cartea masinii, fara a mai trece si intermediarii deoarece nu pot sa-mi dea un certificat fiscal pentru a inmatricula masina? mentionez k proprietarul din carte este un cetatean italian . multumesc anticipat pentru ajutor
puteti incheia contract de v-c fara intermediari, insa pentru a radia si a va inscrie masina pe numele dvs va trebuie certif fisc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Probleme acte auto kartush1977 kartush1977 Salut membrii forumului si va expun o problema care poate ma ajutati sa o rezolv. Mai exact: am cumparat o masina de la un cetatean (intermediar). Acesta a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto hory5000 hory5000 Buna, am cumparat o masina de la un intermediar care a cumparat-o de la o firma doar cu factura, nu a mai facut celelalte acte, cerfiticat fisacl ... (vezi toată discuția)