Detin o casa cumparata acum 10 ani si este si intabulata pe numele meu si al sotului meu. Luna trecuta a expirat valabilitatea C.I. -ului sotului si s-a preschimbat normal. Luna aceasta am urmat eu, dar mi s-a refuzat preschimbarea pe motivul ca in contractul de vanzare/cumparare scrie " ... compus din curte cu casa pe fundatii din beton zidarie caramida acoperit cu tigla, compusa din 1 BAR, 1 hol, 1 bucatarie, 1 camera de alimente, 1 wc, teren in suprafata de...".Mi-au spus ca nu pot sa imi elibereze C.I. pentru aceasta adresa din cauza ca in contract scrie bar, desi este casa de locuit (asa l-am cumparat si pana acum nu am avut probleme). Motivarea mi se pare absurda si discriminatorie pentru ca nu este primul C.I. la acesta adresa si doar mie imi fac aceste "observatii".
Pai dvs, de fapt unde locuiti? In bar, in bucatarie sau in camera de alimente? Daca pana acum nu ati avut probleme este pentru ca probabil functionarii de la SPLCLEP nu au fost atenti. E absurd sa-i faci cuiva domiciliul la sediul unui bar. Mergeti si schimbati destinatia imobilului dvs si dupa aia nu o sa mai aveti probleme cu domiciliul.
La SPCLEP lucreaza atat functionari publici angajati ai primariilor cat si ofiteri sau subofiteri de politie detasati la acest serviciu.
Aprecierile de genul ''sunt niste simpli angajati, introducatori de date in sistem'' facute la adresa oricarora dintre acestia nu sunt corecte si nici politicoase, va rog sa va abtineti.
Multumesc pentru intelegere.
Initial, in C.F. apare mentiunea casa de locuit, ulterior s-a facut schimbare de destinatie pentru bar, nu stiu daca a functionat vreodata bar sau nu dar a fost vandut si a fost folosit ca locuinta si de la acei proprietari am cumparat noi in 2002. In 2004 am scos si un certificat de urbanism unde scrie ca folosinta actuala este de cea de locuinta.