avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de noapte

Buna ziua ,

va rog ajutati-ma cu un raspuns necesar pentru completarea adeverintei de recalculare a pensiilor .
Care este cadrul legal de acordare a sporului de noapte in perioada 1963 - 1970 ?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 9 Decembrie 2008
Pentru eliberarea unei astfel de adeverinte vedeti Ordinul nr. 687 din 15 septembrie 2006 pentru aprobarea Procedurii privind modul de eliberare a actelor doveditoare ale sporului pentru munca prestata in timpul noptii si de valorificare a acestuia in procesul de stabilire si/sau de recalculare a drepturilor de pensie , pe care-l gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta spor de noapte Eva_56 Eva_56 recalcularea punctajului mediu anual avand in vedere indemnizatiile si sporurile de care am beneficiat in perioada 01.02.1988-01.04.2001 in baza adeverintei ... (vezi toată discuția)
Continutul unei adv. din care sa rezulte:salariul, spor vechime dupa 01 04 '92si ore de noapte nedelcu ctin nedelcu ctin am preluat aceasta sarcina de serviciu,!! sa fac adv. in care sa apara salariul, spor de vechime in procent si suma si sporul de noapte. Mentionez perioada 01 ... (vezi toată discuția)
Calculul la pensie a sporului de noapte Amedeo_Laurian_Pastrav Amedeo_Laurian_Pastrav Ma numesc Pastrav Amedeo Laurian si la data de 15/02/2011 am depus dosarul la Casa de pensii Suceava pentru pensionare pe motiv de invaliditate gr. II. Am ... (vezi toată discuția)