ce trebuie de facut in caz, daca mama a divortat cu 13 ani in urma de tatal meu, lasindul sa traieasca in casa construita de ambii? si dupa decesul tatalui cum pot sa imi cistig mostenirea deaorece parimtii lui l-au ingropat si daca ei au dreptul sa ma dezica de mostenire?
daca in urma cu 13 ani parintii tai au divortat si nu au facut partaj,acea proprietate este inca a lor,dar cum tatal tau a murit,50% din proprietate era a mamei tale,si 50% era a tatalui tau,iar acum tu esti mostenitor a acelui 50% pe care-l detinea tatal tau,deci esti proprietar cu mama ta pe acel imobil.
Dar daca mai ai frati,din cei 50% ai tatalui tau,se imparte la nr de frati pe care ii ai.
Succesiune
penelopa1
Suntem doi frati. Mama a divortat in urma cu 25 ani ambii copii ramanand in intretinerea mamei. Tatal a locuit in alta localitate (sat) iar in urma cu un an a ... (vezi toată discuția)
Succsiune
sorimari
tatal meu a murit acum 14 ani,noi suntem 3 frati ,dupa moartea lui noi am renuntat la tot in favoarea mamei,acum a murit si ea ,putem sa dezbatem succesiune ... (vezi toată discuția)
Mostenire
bgeorgescu
La data casatoriei parintilor mei,mama avea deja o fica in varsta de 13 ani dintr-o casatorie anterioara,In urma decesului ambilor parinti s-a facut ... (vezi toată discuția)