Va scriu in speranta ca imi veti elucida "misterul".
Am fost convocata la o astel de comisie de cercetare disciplinara. Intrebarea mea este cine plateste deplasarea (sediul societatii este in alta localitate) pentru aceastca convocare? Mie normal mi s-ar parea ca cheltuielile efectuate cu deplasarea sa fie decontate de unitate.
Exista vreo lege in sensul acesta, ca delpasarile pentru comisia de cercetare disciplinara se face pe banii angajatului fara drept de decontare?
Sau acest aspect tine de regulamentul intern al societatii.
cu ce articol? ca se suspenda cercetarea disciplinara nu si contractul de munca iar termenul de 30 de zile de la art. 252 alin. (1) nu are nicio legatura cu executarea, modificarea, incheierea sau incetarea contractului si se refera la faptul ca angajatorul are obligatia sa dispuna aplicarea sanctiunii in acest termen de 30 de zile de la luarea la cunostinta despre savarsirea faptei. Prin faptul ca ar suspenda acest termen s-a traduce ca ar suspenda si fapta de insiciplina ceea ce este o nebuloasa intrucat cercetarea disciplinara ar fi golita de insasi substanta sa.
Numai cercetarea acesteia poate fi suspendata ...abaterea disciplinara odata savarsita nu vad cum ar putea fi suspendata.. ..
Pentru a intelege cum stau lucrurile este nevoie de a scrie mai multe aspecte legate de natura juridica a acelui termen si de coroborarea mai multor texte de lege ... in unele privinte nu trebuie sa ne raportam numai la ce scrie in Codul Muncii ... Codul Muncii reprezinta dreptul comun in materia relatiilor de munca si poate constitui o norma speciala in materia actelor juridice sau termenelor ori jurisdictiei ..
in unele privinte...doamna care ne-a parasit trebuie sa stie cu ce art. se suspenda termenul de la art. 252 alin. (1) in cazul acestui conflict de munca. Ma retrag si deschid o noua discutie.
Baut la serviciu
mirusaby
Un angajat a venit a doua oara baut la serviciu. Nu vrea sa sufle in etilotest sau in fiola ....colegii l-au vazut , iar in reg .Intern si in CCM scrie ca se ... (vezi toată discuția)