avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat casatorie dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat casatorie dupa divort

Pentru casatorie in Germania mi se cere un duplicat dupa certificatul de casatorie din casatoria din care am divortat... Am inteles ca se elibereaza de la Starea civila unde m-am casatorit, dupa ce aduc sentinta de divort definitiva...
Intrebarea mea este, avand in vedere ca trebuie si apostilata, iar apostila se pune doar pe certificatele model nou international, iar eu in timpul casatoriei nu am preschimbat certificatul de casatorie vechi in cel nou, cand mi se elibereaza duplicatul dupa certificatul de casatorie, mi se poate elibera modelul nou?

Si inca o intrebare... daca stie cineva cat costa eliberarea certificatului de celibat?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 16:04, 5 Mai 2012
De regula certificatul de casatorie se retine de catre instanta care dispune desfacerea casatoriei prin divort.
In baza art. 54 din Legea 119/1996 puteti obtine, la cerere, un duplicat al certificatului de casatorie cu mentiunea desfacerii casatoriei prin divort, care va fi model nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie germania sce76 sce76 Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Un prieten al meu, acum cetatean german, casatorit in Ro, a divortat(el a cerut desfacerea casatoriei, la Tribunalul Brasov,) ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Actele trebuiesc toate apostilate in romania,daca vrei sa fie valabile in strainatate? banualex banualex Buna ziua,sora mea ar vrea sa se casatoreasca aici in Germania A adus din Romania certificatul de divort tradus ,semnat de notar dar neapostilat,aici i se cere ... (vezi toată discuția)