am gasit o masina , inmatriculata RO.are nr de bucuresti,desi cel care o vinde este din buzau si spune ca poate scoate fiscal de la el din buzau.are contractul dintre fostul proprietar si el ,si este de acord sa faca contract vc si cu mine.
este adevarat ce spune?poate sa scoata fiscal , in conditiile in care nu a mai trecut prin restul procedurii de schimbare a nr de inmatriculare si transcrierea pe carte ca fiind proprietar? are dreptul sa vanda acest autoturism? pot sa o inmatriculez pe numele meu si sa fie in regula?daca da , cum?
Daca in cartea de identitatea autoturism respectivul nu este mentionat,pe cale de consecinta acesta nu detine calitatea de proprietar al autoturismului,nu detine rol pentru acel autoturism si nu poate sa va puna la dispozitie certificat fiscal
Inmatriculare auto
simona 31
buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)
Auto
maier
buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)