avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INTREBARE LEGATA DE INMATRICULAREA UNUI AUTOTURISM DIN ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INTREBARE LEGATA DE INMATRICULAREA UNUI AUTOTURISM DIN ALT JUDET

am gasit o masina , inmatriculata RO.are nr de bucuresti,desi cel care o vinde este din buzau si spune ca poate scoate fiscal de la el din buzau.are contractul dintre fostul proprietar si el ,si este de acord sa faca contract vc si cu mine.
este adevarat ce spune?poate sa scoata fiscal , in conditiile in care nu a mai trecut prin restul procedurii de schimbare a nr de inmatriculare si transcrierea pe carte ca fiind proprietar? are dreptul sa vanda acest autoturism? pot sa o inmatriculez pe numele meu si sa fie in regula?daca da , cum?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:45, 6 Mai 2012
Daca in cartea de identitatea autoturism respectivul nu este mentionat,pe cale de consecinta acesta nu detine calitatea de proprietar al autoturismului,nu detine rol pentru acel autoturism si nu poate sa va puna la dispozitie certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto simona 31 simona 31 buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)