avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Magistratii incalca legea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Magistratii incalca legea

AM DEPUS LA PARCHET SECT 4 O PLANGERE CONTRA UNEI PERSOANE CARE TREBUIA CERCETATA PENTRU:INSELACIUNE IN FORMA CONTINUA, EVAZIUNE FISCALA SI NEEXECUTAREA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE SI IREVOCABILE DATA DE JUDECATORIA SECT 4 ,ATENTIE ACUM 5 ANI SI CEVA.STUPOARE LA PROPUNEREA UNEI DOAMNE COMISAR SEF DE LA SIF SECT 4, DOAMNA PROCUROARE DE CAZ S A GRABIT SA DEA N.U.P. PE NISTE MOTIVATII PUERILE.SIMTINDU SE CU MUSCA PE CACIULA, LA PLANGEREA MEA CONTRA REZOLUTIEI DNEI PROCUROR DE CAZ, DL PRIM PROCUROR AL PARCHET SECT 4,NU A FOST IN STARE SA DEA O REZOLUTIE,PLANGEREA FIIND INREGISTRATA PE 28.03.2012.CINE ARE VOIE SA CONTESTE O HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA?CEI CARE TREBUIE SA NE FACA DREPTATE SI NU O FAC DIN ALTE CONSIDERENTE PROBABIL SI MATERIALE.DE CE NU SE APLICA LEGEA ABIA VOTATA DE RASPUNDERA MAGISTRATILOR,SAU LEGEA SE APLICA PREFERENTIAL DOAR PT CEI CAREAU BANI SI DAU MITA. AM DEPUS PLANGERA LA JUDECATORIA SECT 4 SI SE VA JUDECA PE 23.05.2012.CE MA SFATITI SA FAC?PENTRU CONFORMITATE DOSAR PENAL 4551/P/2011 LA PARCHET SECTOR 4
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:16, 5 Mai 2012
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule pentru ca sunt extrem de greu de lecturat, iar aceasta modalitate de postare poate fi interpretata ca fiind o atitudine agresiva fata de ceilalti utilizatori si este asfel de preferat a fi evitata ( pct.1.2 din Regulament)
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N.u.p./sup- redeschidere up prin infirmarea de catre procurorul general al romaniei xuser xuser Este adevarat ca un N.U.P/S.U.P poate fi infirmat de catre procurorul general al Romaniei iar ancheta sa se \"redeschida\" ? Am vazut cateva articole in ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Procedura plangere asupra procuror / politist? w0lfshad3 w0lfshad3 In cate copii se depune chemarea respectiv probatoriul si la ce camera de la judeatoria sectorului 2 va rog? Este vorba de plangere in instanta asupra unui ... (vezi toată discuția)