avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord

Buna ziua, as vrea un raspuns urgent, sunt casatorita de un an, nu avem copii, si de un timp stam separat din cauza unor probleme, dar totusi ne-am mai intalnit si chiar a venit vorba sa ne impacam. De aceea m-a surprins cererea lui sa inaintam divortul de comun acord la judecatorie cat mai repede cu putinta, daca nu el va inainta pe cont propriu. Vreau sa va intreb daca semnez ca sunt de acord cu divortul comun si pana la hotararea judecatoreasca pot sa ma razgandesc in privinta divortului, sincera vreau sa stiu motivatiile lui, si in cat timp se pronunta sentinta de la depunerea cererii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia33 , utilizator 17:31, 14 Mai 2012
Da, trebuie formulata o cerere, dar pentru aceasta va recomand sa va angajati avocat.
Buna ziua, revin cu o intrebare, nu ne-am putut intelege cu sotul meu pentru un divort de comun acord, iar el ma ameninta ca va inainta cererea de divort impreuna cu un avocat iar eu o sa am de platit toate cheltuielile, eu deocamdata n-am semnat nimic, n-am inaintat nici o cerere, deci n-am facut nici un pas in acest sens, vreau sa va intreb are el dreptate sau vrea doar sa ma intimideze, si ce se intampla daca inainteaza el cererea fara acordul meu. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a divorturilor firewolf firewolf suntem casatoriti din 1993 , nu am avut domiciliu comun niciodata , nu avem copii , am stat practic impreuna doar cateva luni dupa care fiecare si-a vazut de ... (vezi toată discuția)
Probe spg77 spg77 In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord....dar nu vreau sa ma prezint lauracontra lauracontra buna, va rog sa ma ajutati intr-o mare problema. Am avut o casnicie frumoasa, dar el a intalnit pe altcineva, dupa 7 ani am hotarat sa plec si sa-l las sa ... (vezi toată discuția)