Da, presedintele si-a dat demisia, dupa ce si-a facut treaba murdara, cum fac destui de multi presedinti de asociatie sau chiar administratori.
Contradictoriu e faptul ca o asociatie nu poate functiona fara presedinte, sau dvs. aplicati legea 230/2007 dupa cum bate vantul ? Ma indoiesc de asa ceva, deci ... asociatia de proprietari functioneaza in ilegalitate.
Nu vroiam ca actele asociatiei sa le arunce in strada, cum spuneti dvs. intr-un mod iritat, doar ca nu poate sa demisioneze dupa bunul sau plac, la fel cum a luat si asociatia de locatari, pe care a transformat-o in asociatie de proprietarri, intrucat a gasit destui "berbeci" care sa vrea aceasta trasformare absurda, ci trebuia sa-si caute un inlocuitor, la fel cum si-a gasit un administrator care ii canta in struna.
Statul roman doar fura, prin diversele sale legi, date impotriva cetateanului sau a comunitatii, de aceea Romania merge de-a busilea de vreo 22 de ani.
Tema cu administratorul nu este secundara nici o clipa, atata timp cat o asociatie de proprietari este obligata sa aibe presedinte, administrator, comisie de cenzori si nu in ultimul rand un comitet executiv.
Ce e neclar pentru dvs. faptul ca inca sunt destule asociatii de proprietari care functioneaza ilegal sau faptul ca nu toti acceptam incalcarea legii ?
Daca
"Legea 230/2007 e foarte clara si bine structurata, dar trebuie citita, nu rasfoita."
, atunci vreau sa vad si eu in aceasta lege cum poate functiona o asociatie de proprietari fara un presedinte, unul care are obligatia sa semneze si sa stampileze tabelele de cheltuieli.
Si nu, nu o sa alerg eu dupa semnaturi, in primul rand ca nu sunt eu in cauza, iar in al doilea rand pentru ca nu sunt membru intr-o asociatie de proprietari.
Stiu ca exista o zicala romaneasca "corb la corb nu-si scoate ochii", dar asta nu inseamna ca trebuie sa va repeziti sa dati un raspuns pe un ton iritant, pentru ca nu sunteti direct afectata de aceasta problema, ci e vorba de cu totul alte persoane.
O seara frumoasa.