avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical.accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical.accident de munca

cm ,acc de munca se plateste 100 % daca este urgenta si 80% daca nu este urg.ma intereseaza ce inregistrari fac ca stiu ca se deduce din fondul de acc de munca si boli prof, stiu ca se mai calc si 0.85%(din cm acc munca) si 5.2%.
calculez concedii medicale din anul 2005 dar acccidentele d emunca sunt cele mai grele si urate iar ultimul acc de munca l-am avut in 2006
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:51, 9 Mai 2012
:offtopic:Interventie moderator:
Va rog sa nu mai deschideti topicuri cu acelasi subiect, prin aceasta incalcati pct. 3.3 din Regulamentul de postare al mesajelor in forum.

Va multumesc pentru intelegere.
G.M.


Ontopic:

elena091970 a mai scris:
Data post: Miercuri, 9 Mai 2012, 22:15
Forum Fiscalitate - Salarii
Subiect despre concedii medicale (mergi la mesaj)

buna seara,va rog spuneti-mi si mie care stiti daca exista vreun articol cumva in legea concediilor medicale privind persoanele care sunt pensionati cu grad de invaliditate III dar si lucreaza 4 ore pe zi unde se specifica ca medicul are sau nu are voie sa ii elibereze concediu medical daca acea persoana lucreza doar 4 ore
??am acest caz la serviciu l-am introdus acel cm (boala obisnuita) dar imi da eroare la decl 112 spunad ca tr sa lucreze 6.7 sau 8 ore


Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor revisal ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA Va rog sa-mi spuneti cum pot sterge un salariat din REVISAL. Nu am vazut nicio optiune unde se poate sterge un salariat care din greseala l-am inregistrat. De ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare/costuri si acte necesare florinnedeianu florinnedeianu PENTRU CA PARINTII VOR SA-MI FACA ACT DE VANXARE CUMPARARE ASI DORI SA STIU CAT MA COSTA ? (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinul maria50 maria50 buna ziua vreau o indrumare sigura ce acte si de unde trebuie sa obtin pt ami deschide un geam pt aer si lumina in dormitor in gradina vecinului deoarece noi ... (vezi toată discuția)