avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie cu cartea de identitate expirata?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie cu cartea de identitate expirata?

Salut !
Sa zicem ca am primit o amenda in circulatie si am primit-o cu cartea de identitate expirata ... pot sa fac ceva sa evit achitarea ei ?:D ms anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:37, 6 Mai 2012
Nu puteti face nimic,cnp-ul dvstra este acelasi .
In raport de responsabilitatea ce va revine ca urmare a contraventiei savarsite,aspectul mentionat privitor la expirarea termenului de valabilitate al CI,nu este de natura sa determine neachitarea sanctiunii aplicate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politie sbc007 sbc007 Buna ziua, As avea o intrebare legata de modul in care se poate aplica o amenda. Este posibil sa te opresaca un politist de la Rutiera, sa iti ceara ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere cu adresa veche nebunatica_id nebunatica_id Sotul meu nu si-a schimbat permisul dupa ce ne-am casatorit si astfel permisul este pe adresa veche. Acum a depasit pe linie dubla continuua si a primit amenda ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea florin.claudiu florin.claudiu Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliu meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2010 si nici nu ... (vezi toată discuția)