exista posibilitatea obtinerii unui azil de orice fel ar fi el pentru romanii gay care isi doresc sa traiasca in marea britanie din moment ce in romania homosexualitatea este interzisa prin lege??
Stimate domn, in România homosexualitatea nu este interzisa prin lege ci chiar exista legislatie care apara persoanele respective impotriva discriminarii.
Va pot spune ca nici un stat din Uniunea Europeana nu va acorda niciodata azil politic unui cetatean al altui stat european, este vorba de faptul ca toate statele europene respecta legislatia comuna europeana in domeniu si ar fi incalificabil ca un stat sa acorde azil politic unui cetatean al altui stat din uniune. E vorba de incredere.
Daca doriti sa traiti in Marea Britanie puteti foarte bine sa luati un bilet de tren/avion/microbuz si sa va duceti, nu va interzice nimic, nu aveti nevoie de viza sau de pasaport, un CI e de ajuns.
Acolo puteti lucra dupa ce obtineti un YC sau asteptati pana la 31 decembrie 2014 cand se ridica orice interdictie de lucru. Mai aveti oportunitate sa lucrati ca self employed
Azil politic in eu
tariq
buna ziua
sunt cetetean straiin casatorit cu o romanca am permis de sedere valabil 5 ani
pot eu impreuna cu sotia sa mergem in danemarca si cerem azil acolo? ... (vezi toată discuția)