avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot recupera sumele de bani la care inculpatii au ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot recupera sumele de bani la care inculpatii au fost obligati?

buna ziua am si eu doua hotarari judecatoresti definitive si le-am trimis somatii de plata respectiviilor ca sa imi pot recupera banii i-am si contactat ,eu mi-am facut datoria dar nu pot sa imi scot banii de la ei si as vrea sa stiu daca apelez la un executor as putea sa imi recuperez banii chiar daca acestia nu au propietati trecute pe numele lor si daca as putea cere sa execute pedeapsa ca au cu suspendare si daca as putea face un partaj judiciar
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 21:00, 12 Iulie 2012
Mergeti la executor.
Puteti sa formulati si cerere de revocare a suspendarii executariii pedepsei in masura in care condamnatul cu rea credinta nu indeplineste obligatiile civile .
Daca trebuie facut partaj judiciar va dura mult timp.
Daca suma nu este mare mai bine asteptati pana se angajeaza pentru a se face porire pe salariu.
Depinde cat de mare este suma pe care o aveti de recuperat.
400 de milioane,si cine trebuie sa plateasca executorul?
Executorul il platiti tot dumneavoastra dar recuperati banii de la datornici. Li se opreste datoria + costul executarii silite.
suna este de circa 500 de milioane lei vechi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit cateva pareri / solutii pt. rezolvarea acestui caz denics denics Buna Ziua, Sunt parte vatamata intr un dosar in care inculpatul a savarsit infractiunea de inselaciune si violare de domiciliu. In urma contopirii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)
Speta - nerespectarea hotararii judecatoresti? Borza Borza Un creditor are de recuperat in urma unei sentinte penale, in urma careia a fost si condamnat cu suspendare, suma de 8000 de euro. Aceasta a fost investita cu ... (vezi toată discuția)