avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,lucrez cu contract de munca dar nu sunt sigur ca firma isi plateste darile la buget,in acest caz perioada lucrata mi se considera vechime,am eu vreo problema din acest motiv?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 6 Mai 2012
Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca, se prevede in art.16 alin.4 C.mun.

Neplata contributiilor va poate cauza la stabilirea stagiilor de cotizare la pensie, somaj., sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salariale neplatite de angajator 22.08.2009 22.08.2009 Doresc si eu un raspuns la problema mea : Urmeaza sa ma pensionez iar firma unde lucrez nu a virat contributiile la stat, o sa intimpin probleme la ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa liveomars liveomars Buna ziua, O societate care este in insolventa si care probabil se va inchide, nu a platit darile la stat, in ce fel este afectat salariatul? I se considera ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)