Nu inteleg de ce trebuie sa va luati concediu fara plata pentru efectuarea unui alt CIM.Puteti, legal, sa fiti angajat incelasi timp la mai multi angajatori.Angajati-va fara probleme la un alt angajator. Succes!
Pai si daca lucrez la unul nu absentez la altul, implicit mi se desface CIM disciplinar? Trebuie o forma legala... ideea e ca primul angajator ma plateste cam la jumatate decat ma platesc ceilalti, insa e mai sigur serviciul. Angajatorii prefera sa tina angajatii cat exista un proiect si apoi sa le faca vant... iar eu prefer sa am un serviciu stabil tot timpul, chiar si unul slab remunerat... mai intra la pensia aia cu risc sa n-o vad :)
Sunteti functionar public? .. intrucat legislatia este interpretabil in aceasta privinta
Nu, doar functionar.
Angajatorul meu nu respecta CCM ramura comert (cu parafa de la ministerul muncii, desi e ilegal) si nu exista alte prevederi in regulamentul intern.
CFP e negociabil ca durata si stabilirea bilaterala legala in acelasi timp? Angajatorul e reticent sa lucreze (zic ei), cu "hartogaria" legata de detasare. Nu cunosc detalii, si ma intreb daca nu exista si o hiba in acordarea de CFP, astfel incat la intoarcerea din CFP sau pe parcurs sa-ti desfaca CIM