avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restructurare credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restructurare credite

am 2 credite la 2 banci si cum sa fac sa le restructurez intrucit mi-au scazut veniturile ?poate puteti sa ma ajutati cum se face o cerere de restructurare?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:33, 7 Mai 2012
Buna ziua,

Mergeti la Banca si solicitati-le sprijinul in acest sens. Unele banci au chiar tipizate pentru astfel de cereri. Ei sunt partenerii dumneavoastra contractuali si doar ei decid in legatura cu aprobarea cererii dvs. de restructurare.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca alecu1 alecu1 am un credit ipotecar luat in 2007 in chf.am trei luni de cind nu am mai putut plati ratele sau am platit doar partial.de la 1 ianuarie sotia nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)
Credit bancar ruxandramihaela ruxandramihaela Buna ziua, Sotul meu are la banca 2 credite. Pana in acest moment am putut sa achitam plata ratelor la zi, fara a avea intarzieri. Eu am ramas fara serviciu, ... (vezi toată discuția)