avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare buletin Asociat unic/Administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare buletin Asociat unic/Administrator

Buna ziua!

Daca Asociatul unic/Administratorul si-a schimbat buletinul, atunci este neaparat necesar sa declare noile date (seria si numarul au fost schimbate) la Registrul Comertului?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:10, 14 Noiembrie 2012
ai aflat raspuns? si eu am aceeasi problema, si mi se spune la ghiseu ca ar costa 300ron.. mi se pare bataie de joc

dianamunteanu a scris:

Buna ziua!

Daca Asociatul unic/Administratorul si-a schimbat buletinul, atunci este neaparat necesar sa declare noile date (seria si numarul au fost schimbate) la Registrul Comertului?

Canda faci prima modificare pe firma actualizezi actul constitutiv si anexezi si o fotocopie de pe CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Bilant - schimbare nume firma, asociati si administratori Laura Stefan Laura Stefan Buna! In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009 . Mai ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl aartist aartist Doresc sa modific actul constitutiv al unui SRL, prin schimbarea unor atributii ale Consiliului de Administratie si ale directorului general. Asociatul unic ... (vezi toată discuția)