avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna ziua,

Am o nelamurire...daca am credite facute la banci si nu le mai pot achita pe ce perioada se poate pune poprirea? o perioada de cati ani? practic se trage linie la toate sumele si dobanzile neachitate si se face o suma finala iar pe parcursul a x ani se face o poprire in jur de 1/3 din salariu nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:46, 7 Mai 2012
Pana la recuperarea integrala a creantelor tuturor creditorilor. Daca sunt mai mult de 1 creditor, vi se va pune poprire pe 1/2 din venituri. Penalitatile si dobanzile se pot adauga... practic veti tot plati toata viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o nelamurire... pot fi dobanzile si penalitatile ... Lauraedm Lauraedm Buna seara! Am si eu o nelamurire... Pot fi dobanzile si penalitatile mai mari decat creditul initial? Ex am luat 90milioane in anul 2007 si executarea este pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristi_Xulescu Cristi_Xulescu In martie 2007 am luat un credit cu buletinul in valoare de 10.000 euro. Cand am solicitat creditul, a ramas ca mama mea sa plateasca lunar rata la banca ... (vezi toată discuția)
Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)