avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale as vrea sami fac o firma iar eu nu stiu nimic despre ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

as vrea sami fac o firma iar eu nu stiu nimic despre asta

buna...as vrea sami fac o firma...de transport....de curand miam adus o masina ...o dubita de afara sub 3.5to.cineva imi spunea ca pot sami fac si un "pfa" dar nu stiu ce si cum e cu tva-ul,inca nam inmatriculat masina pt ca as vrea so inmatriculez pe firma poate ,poate fi privita si ca o investitie in firma si poate se obtine un credit de dezvoltare mai usor pe viitor...ce ma sfatuiti sa fac....????va multumesc tuturor si accept orice sfat.
Cel mai recent răspuns: sarb , utilizator 12:29, 18 Mai 2012
Avand in vedere ca intentionati sa accesati si un credit de dezvoltare va sugerez o societate cu raspundere limitata (S.R.L.). Puteti opta in privinta impozitarii pentru regim de microintreprindere.
am de gand pe viitor sa accesez un credit pt dezvoltare poate...dar nu creditul e scopul...ma intereseaza asa ce e mai bine p.f.a sau s.r.l.??? e mai bine sa fie masina pe firma sau pe mine ?va multumesc...
Daca inmatriculati autovehiculul pe societate sau PFA va veti putea deduce cheltuielile de intretinere, pe langa cele de combustibil.
asa am inteles si eu din ce am auzit....daca masina e cu numere rosii pot efectua transport de marfuri....??? va multumesc.
buna ziua.stie cineva sami spuna daca imi fac o firma faptul ca am masina de transport se poate privi ca o investitie in firma? si...se mai dau ceva ajutoare financiare de la primarie pt tinerii ce deschid o firma pt ca am inteles ca se dadeau ceva subventii de la primarie...va multumesc
asa am inteles si eu din ce am auzit....daca masina e cu numere rosii pot efectua transport de marfuri....??? va multumesc.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare bianca72 bianca72 am cumparat o masina inmatriculata in Bulgaria,masina ce are capacitatea 2998cc.fabricata in anul 2000.este euro2.Cat ma costa inmatricularea ei si cum pot ... (vezi toată discuția)
Control politie italia grozav grozav buna ziua detin o dubita mercedes sprinter masina a fost autoutilitara eu am transformato in autoturism 8+1 locuri legal cu omologare, ieri ma oprit politia in ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)