avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subventie pentru chirie garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subventie pentru chirie garsoniera

Buna ziua!

As vrea sa va rog sa ma ajutati intr-o problema.
O prietena buna de-a mea are urmatoarea situatie: se va muta de la 1 ianuarie cu chirie intr-o garsoniera din Bucuresti. Ar avea nevoie sa stie cum poate (daca poate) sa obtina acea subventie de 50% pentru chirie acordata tinerilor sub 35 de ani. Propietarul garsonierei a zis ca vrea sa inregistreze contractul legal cu suma reala trecuta in el (400 de euro) si o sa-si plateasca legal taxele - iar prietena mea (care e si studenta) lucreaza cu un salariu net in cartea de munca de 600 ron si este interesata de obtinerea unei eventuale subventii...
Tot ce am putut sa gasesc pe net in legatura cu acest subiect este aici:
[ link extern ]

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ciubotzel , utilizator 14:28, 11 Decembrie 2008
Nu stie nimeni daca acea lege este valabila sau nu? :(
Chiar nu stie nimeni nimic?:sorry:
Sa inteleg ca acea lege nu a fost aprobata in Camera Deputatilor...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Simulatie prin interpunere de persoane roxanagina roxanagina Va rog explicati-mi ce pot face..sint disperata..acum 10 ani matusa mea si-a vindut apart din orasul sau si a venit la mine si la sora in alt oras ,sa stea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor - contract inchiriere vip2you17 vip2you17 buna seara , doresc sa inchei casatoria cu logodnica ea locuieste la parintii ei , eu nu locuiesc acolo stau intr-o chirie si doresc sa ma mut aici problema ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare oanaenescu oanaenescu Eu si prietenul meu locuim intr-o garsoniera, proprietatea mea, el avand buletinul pe adresa garsonierei. Cum pot proceda sa nu mai locuiasca la mine? (vezi toată discuția)