Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in vederea scanarii .
In acest caz, la depunerea actelor la AMOFM pentru somaj si la CASA DE PENSII pentru cei care intrunesc conditiile de pensionare nu vor intampina dificultati?
Poate inlocui o copie a pocesului verbal de depunere a carnetelor de munca in vederea scanarii pe care o va pune la dispozitie angajatorul carnetul de munca solicitat de ambele institutii?X-(
Daca nu , se mai poate face ceva pe ultima suta de metrii?
Va multumesc anticipat!
1. Persoana care vrea sa se pensioneze se duce cu toate actele la Casa de Pensii, mai putin carnetul de munca si spune ca acesta se afla chiar la Casa de Pensii respectiva, pentru scanat.
2. Daca persoana trebuie sa depuna actele de pensionare in alta localitate se duce si ia carnetul de munca pe baza actului de identitate.
Cartea de munca
carmenradu
sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)