avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Carnetul de munca se afla la scanat. Ce se depune la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Carnetul de munca se afla la scanat. Ce se depune la AJOFM si la casa de pensii?

Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in vederea scanarii .
In acest caz, la depunerea actelor la AMOFM pentru somaj si la CASA DE PENSII pentru cei care intrunesc conditiile de pensionare nu vor intampina dificultati?
Poate inlocui o copie a pocesului verbal de depunere a carnetelor de munca in vederea scanarii pe care o va pune la dispozitie angajatorul carnetul de munca solicitat de ambele institutii?X-(
Daca nu , se mai poate face ceva pe ultima suta de metrii?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ela-ela , utilizator 11:52, 24 Iulie 2012
1. Persoana care vrea sa se pensioneze se duce cu toate actele la Casa de Pensii, mai putin carnetul de munca si spune ca acesta se afla chiar la Casa de Pensii respectiva, pentru scanat.

2. Daca persoana trebuie sa depuna actele de pensionare in alta localitate se duce si ia carnetul de munca pe baza actului de identitate.
Ii pot da copie "conform cu originalul" de pe carnetul de munca, cu modificarile pana la 01.01.2011 si adeverinte.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
ela-ela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca ela-ela ela-ela Buna ziua, Stie cineva ce se mai intampla cu scanarea cartior de munca la Casa de pensii Bucuresti? Ultima data cand am intrebat (etaj 2 cam. 3) au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca carmenradu carmenradu sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)