avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - vreau impacare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - vreau impacare

Sotia mea care este o femeie foarte tare de character, m-am certat cu ea, in urma unor probleme foarte mari in urma cu 1 an parinti mei avand mari probleme de sanatate cat si sora mea. Au fost clipe foarte grele dar am obtinut o locuinta si ne-am mutat in sfarsit singuri apoi a zis ca divorteaza si ramanem prieteni . La un scandal minor a plecat si a bagat divortul a doua zi . cu ea vorbesc cat de cat bine si nu pot sao impac . Se poateincerca o reconciliere ??? ea si-a facut partaju corect inainte fara sa fure ceva juma /jumi. Pot incerca o impacare cu ea in tribunal?? motivel sunt alcoolul si violenta care au fost in urma cu 1 an si ceva. de batut fizic nu am batuto decat am tras-o de par de cateva ori si de 3 ori am atinso asa si asa.
La prima infatisare nu am avocat nimic ce pot sa fac sa aman cat ma mult ??? nu ma inselat niciodata, nu vrea partaj , ce zice aia face nu a gasit pe nimeni. suntem de 9 ani impreuna
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
mita1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: mita1982 , utilizator 19:44, 7 Mai 2012
La primul termen spuneti judecatorului ca doriti un termen mai lung pentru o eventuala impacare.
Poate reusiti sa va impacati intre timp.
dar a-mi trebuie ceva avocat, la prima infatisare? ea spune ca numa simte nimic pentru mine de 1 an de zile cand am tinut cu parintii fiind paralizati totul este din trecut iar la prima abatere a baga fulger divortul, desi ai pare rau de mine, nu renunta pentru ca a platit si avocat si tot
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
mita1982, utilizator
in baza art 373 litb ncc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Respingerea actiunii de divort calinpuiu calinpuiu Buna ziua, In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)