Sotia mea care este o femeie foarte tare de character, m-am certat cu ea, in urma unor probleme foarte mari in urma cu 1 an parinti mei avand mari probleme de sanatate cat si sora mea. Au fost clipe foarte grele dar am obtinut o locuinta si ne-am mutat in sfarsit singuri apoi a zis ca divorteaza si ramanem prieteni . La un scandal minor a plecat si a bagat divortul a doua zi . cu ea vorbesc cat de cat bine si nu pot sao impac . Se poateincerca o reconciliere ??? ea si-a facut partaju corect inainte fara sa fure ceva juma /jumi. Pot incerca o impacare cu ea in tribunal?? motivel sunt alcoolul si violenta care au fost in urma cu 1 an si ceva. de batut fizic nu am batuto decat am tras-o de par de cateva ori si de 3 ori am atinso asa si asa.
La prima infatisare nu am avocat nimic ce pot sa fac sa aman cat ma mult ??? nu ma inselat niciodata, nu vrea partaj , ce zice aia face nu a gasit pe nimeni. suntem de 9 ani impreuna
dar a-mi trebuie ceva avocat, la prima infatisare? ea spune ca numa simte nimic pentru mine de 1 an de zile cand am tinut cu parintii fiind paralizati totul este din trecut iar la prima abatere a baga fulger divortul, desi ai pare rau de mine, nu renunta pentru ca a platit si avocat si tot
Divort
sandavasilescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)