avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asigurare de sanatate PFA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asigurare de sanatate PFA

Sunt traducator (PFA), dar sunt si angajata la o companie care plateste pentru mine asigurarea CASS. Mi s-a aspus ca, in pofida acestui fapt, trebuie sa platesc asigurarea de sanatate si ca PFA. Asta am si facut. Totusi, as vrea sa stiu daca e legal sa platesc de 2 ori?
Cel mai recent răspuns: dana_dana , utilizator 23:39, 14 Ianuarie 2009
Imi pare rau, dar eu nu pot sa-ti dau nici un raspuns - nu ma pricep. Bunicul din ce are venituri? Sanatatea se plateste 6,5% din venituri, daca ti-au cerut 43 mil. pe un singur an ... Poate astia 43 mil. erau pe mai multi ani ...
Cel mai bine ar fi sa postezi la o alta rubrica, incearca la "Raspunsuri in comunitate", este posibil ca la "Traduceri" sa nu fie prea multi care citesc topicurile prea des... Sper sa rezolvi. Si multa sanatate si bunicului, si tie .
din padurii. iti multumesc mult si iti doresc numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie; casa de sanatate magda69 magda69 daca nu am platit sanatate cu multi ani in urma legea ce spune ca sunt obligat sa o platesc din ani ramasi in urma? s-au o pot plati pe viitor .Nu ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa asigurari de sanatate - si daca am c.i.m. la o societate comerciala? giolgau giolgau Sint pfa din 1998 si totodata angajat cu cm la o societate unde imi sint platite taxele cas pentru pfa sint obligat sa mai platesc cas-ul sau alte taxe ? ... (vezi toată discuția)
Cas agent de asigurari lavinia2008 lavinia2008 Salut tuturor, am o intrebare legata de obligativitatea platii CAS. Sa expun pe scurt datele persoanei pentru care ma interesez: - lucreaza, din 2004, pe ... (vezi toată discuția)