avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce sa fac in situatia asta?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce sa fac in situatia asta?!

buna....va rog sa imi sponeti cum se poate ca dupa 2 ani de la momentul in care o persoana mi-a dat o suma de bani fara sa mii ceara inapoi si fara sa facem un act la mana.....ce poate sa imi faca in acest moment....sau ce as putea sa afc in cazul in care ma da in judecata....repet nu am semnat nici un act cu el pur si simplu mi a dat si atat......va rog sa imi sponeti.....e urgent!!!!!vamultumesc
Doamna draga, ati inceout acest subiect de 3 ori in 3 zile consecutive... Desi v-am rasouns pe unul dintre topicuri, cerandu-va si lamuriri suplimentare, nu ati continuat discutia. Fara date nu aveti cum primi raspunsuri complete, ca ar trebui sa scriem carti pentru fiecare user.
Va rog sa cititi Regulamentul de postare si sa nu mai deschideti acelasi subiect. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa o ia cu forta daca ea nu vrea sa se duca? sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua.Am o prietena care are 15 ani , si in Septembrie implineste 16.Mentionez ca eu am 17 ani. Daca ea doreste sa se mute la mine , de buna voie fara sa ... (vezi toată discuția)
Sa cer expertiza psihiatrica? Alma10 Alma10 Desi titlul poate parea unora hilar,situatia e cam asa:tata a murit anul trecut,mama nu vrea sa faca succesiunea,frati nu am,bun,de acum niste ani ea a spus ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unui contract de vz-cu cu uzufruct GAGIU1982 GAGIU1982 Buna seara, ma intereseaza si pe mine daca pot desfiinta un contract de vz-cu cu uzufruct cu acordul ambelor parti, binenteles, dar, in acelasi timp, sa ... (vezi toată discuția)