avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea pensiei de intretinere

buna va rog ajutatima cu o problema am divortat de fostul sot in anul 2011 si la cel moment a fost stabilita pensia de intretinere de 85 lei pentru fiecare minor, cu toate ca fostul sot a adus adeverite cu un venit mai mic de cat cel real el este angajat la patron,dar din noiembrie 2011 si-a trecut in cartea de munca ca lucreaza cu jumatate de norma si a venit cu adeverinta de 290 lei. Incepind cu anul 2012 salariu minim pe economie este de 700 lei. Intrebarea vreau sa depun actiunie de marire a cuantumului pensiei de intretinere se va tine cont de adeverinta prin care reiese ca lucreaza cu jumatate de norma sau de salariul minim pe economie in instanta va multumesc
Cel mai recent răspuns: ungureanuvv , utilizator 08:12, 9 Mai 2012
Ar trebui sa se tina cont de salariul minim pe economie.
nu disperati! exista o solutie, sa incercati sa dovediti ca fraudeaza statul roman, ca de fapt lucreaza norma intreaga si este trecut in cartea de munca cu jumatate de norma! strangeti probe mai ales martori! SUCCES!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, 25% din minimul pe economie, adica 25% din 700 ron? arlezyyana arlezyyana Buna seara ! As avea si eu nevoie de un sfat referitor la pensia de intretinere pe care trebuie sa mi-o dea tatal copilului meu. Mentionez ca sunt divortata ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare luminita_grigore luminita_grigore Buna ziua! ma aflu in urmatoarea situatie cu privire la neplata pensiei alimentare de catre fostul sot: suntem divortati de 1 an, iar in acest rastimp nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din venit mai mic decat minimul pe economie? Meina Meina Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: fostul sot a obtinut miscorarea pensiei alimentare, pe motiv ca e somer, situatie dovedita cu acte. Asta acum ... (vezi toată discuția)