avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract durata determinata prelungire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract durata determinata prelungire

Buna seara. vreau sa intreb am un contract pe durata determinata. Titulara postului , cea pe postul careia este incadrata persoana pe durata determinata, urmeaza sa revina din CIC dar va fi un alt post in cadrul unitatii tot pe durata determinata. Intrebarea mea este daca se poate trece tot pe durata determinata aceeasi persoana, adica cea care este acum cu contract pe durata determinata fara concurs. Fac mentiunea ca angajatorul este institutie bugetara.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 9 Mai 2012
Art.10 (7) La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei - Legea nr.202/2002.

Se poate face o modificare a locului de munca pentru persoana respectiva ...in acest sens, se va incheia un act aditional la c.i.m.
revin la intrebarea anterioara: persoana angajata pe durata determinata poate trece pe un alt post, tot pe durata determinata in cadrul aceleasi sectii, fara a da concurs pentru post? fac mentiunea ca pentru a ocupa prima data postul pe durata determinata a participat la concurs, fiind vorba de institutie bugetara. multumesc
Nu este nevoie de organizarea unui alt concurs ... se poate face doar act aditional la c.i.m. de schimbare a locului muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul imi poate modifica contractul de munca cat timp sunt in ccc? LoreG LoreG Momentan sunt in concediu de crestere copil. De curand, am fost chemata la serviciu pentru a fi anuntata ca, in momentul in care revin din concediul de ... (vezi toată discuția)
Din contabila secretara aroua_r aroua_r Dupa efectuarea concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani am revenit la vechiul loc de munca. Inainte de a intra pe concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu maternitate florina_01 florina_01 Buna ziua . Lucrez in domeniul bugetar, momentan fiind in concediu crestere copil pana la 2 ani. Ar trebiu sa incep serviciul anul urmator, dar am auzit ca s-a ... (vezi toată discuția)