Am achitat in a 30-a zi rata si dobanda datorata bancii. Mentionez ca plata s-a facut direct la bancomatul bancii in a 30-a zi, dar dupa ora 17. In aceeasi zi banca m-a raportat la Biroul de Credit cu o intarziere de plata de +30 de zile si a operat plata mea de-abia a doua zi, respectiv in a 31-a zi.
Intrebare: Exista o ora limita in a 30-a zi pana la care se pot efectua platile fara sa fi considerat in intarziere de +30 de zile?
1) daca ati platit la bancomatul bancii,dupa ora 17,nu vad sa fie problema daca bancomatul primeste si elibereaza plati. Deci nu stiu ca un bancomat sa aiba un program orar.
2 ) daca era sa platiti la ghisee,cu siguranta ca trebuia sa platiti in timpul serviciului,adica pana se inchidea banca,astfel nu se mai putea achita plata ratei dvs la banca.
3) Puteti sa va uitati in contractul pe care l-ati facut cu banca daca in contract este specificat un anumit interval de timp ptr plata ratei. Unde ar scrie in contract pana la ce ora sa platiti rata atata timp cat operatorii au program de lucru pana la ora 18?
Mergeti cu chitanta la banca si faceti cerere sa va radieze. Cu toate ca operatiune se inregistreaza pana la o anumita ora, ora pana la care plata nu a fost efectuata.
Rambursare credit
nicoss59
Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON).
Am ... (vezi toată discuția)