avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit înregistrat la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit înregistrat la biroul de credit

În cât timp banca brd înregistrează creditul in biroul de Credit?multimesc
Cel mai recent răspuns: remusbarbu , utilizator 13:20, 14 Octombrie 2018
In mod normal in 90 de zile de la ultima plata efectuata.
Adică după ce plătesc prima rată la 90 de zile ?eu am de platit prima rată pe 30 noiembrie sa inteleg ca iei introduc creditul la birou după ce achit prima rata?
Eu am facut creditul pe 11.10.2018, iar întrebarea mea este in cat timp de la semnarea contractului banca înregistrează creditul la biroul de credit.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
remusbarbu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese ? ContSters140111 ContSters140111 am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit - comision card banca MariusGl MariusGl Buna ziua, in 04/2005 mi-am facut un MasterCars reincarcabil in euro la BRD. Pe acest card trebuia sa las la sf. anului 10 euro, comision ptr gestionarea ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva la biroul de credit dianahreniuc dianahreniuc Buna ziua, Am achitat in a 30-a zi rata si dobanda datorata bancii. Mentionez ca plata s-a facut direct la bancomatul bancii in a 30-a zi, dar dupa ora 17. ... (vezi toată discuția)