avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARI CREANTE DE LA A.N.R.P
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARI CREANTE DE LA A.N.R.P

buna dimineata.mama mea a detinut la fondul propietatea aproximativ 200.000 actiuni cu val. nominala de 1 ron / actiune conf.deciziei din 2009. in decenbrie 2011 le-a vandut la pretul pietei (adica mai putin de jumatate ).doresc sa recuperez diferenta dintre pretul de vanzare si nominal(1 ron). va rog sa-mi spuneti daca este posibil ?
daca da, atunci ce am eu de facut ? si care sant costurile?
cu multumiri

[ Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]

Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 8 Mai 2012
A vandut cu cat a dorit, nu puteti recupera diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale pentru apartament ipotecat Doru_2012 Doru_2012 Cand se vinde un apartament, se plateste la notar 2% din pretul de vanzare al apartamentului. Daca apartamentul e ipotecat, atunci vanzatorul plateste ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartment presupune plata de impozit 16%? ContSters89081 ContSters89081 Detin din 1999 un apartament, obtinut prin schimb de proprietati.In 2007 am vandut partea mea de proprietate - o jumatate - detinuta impreuna cu sora mea. In ... (vezi toată discuția)
Grila notar ombladoon ombladoon Buna ziua, As dori sa aflu suma impozitul ce trebuie platit (aproximativ) pentru o donatie(sau act de vanzare cumparare) a unui apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)