cu ani in urma au decedat bunici mei.tot cu ani in urma sa deschis o taxa de succesiune dar tatal meu nu sa prezentat la aceasta taxa.intreb acum.mai are vreun drept tatal meu?sa facut taxa in lipsa lui..
In mod normal succesiunea nu poate fi dezbatuta decat in prezenta tuturor succesibililor.Daca tatal dvs. a avut cunostinta despre deces, daca a fost citat si totusi nu s-a prezentat, la acest moment el este considerat strain de succesiune.
Doar in cazuri de exceptie, atunci cand succesibilul a fost impiedicat sa se prezinte datorita unor motive mai presus de vointa sa, si daca poate face dovada acestor motive, el poate fi repus in drepturi.
mergeti la notariatul unde s-a deschis succesiunea. vedeti ce act a incheiat notarul. mai sunt si alti mostenitori? puteti veni in nume propriu sau in locul tatalui la succesiune, depinde de ce s-a intamplat la acel moment.
Dezbatere mostenire
efuionut
Situatia sta in felul urmator, Bunicii din partea tatalui meu, mama si tatal meu au decedat si tatal meu mai are o sora. Din totdeauna tatal meu si mama mea ... (vezi toată discuția)