avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil minor

Am un copil de 4 ani pe care il cresc singur de 2 ani, sotia fiind plecata din tara. Pentru a urgenta procedura de divort, prin comun acord ca copilul sa fie in cresterea si educarea mea, putem introduce actele la notar? Va multumesc frumos pentru intelegere.
da. In 30 de zile.
In cazul divortului la notar, este de asemenea necesar, ca sotii sa cada de acord asupra tuturor aspectelor legate de numele purtat dupa divort, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea domiciliului minorului, legaturile personale cu minorului etc. Daca nu exista intelegere cu privire la toate aceste aspecte, notarul poate respinge cererea de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face legal in acest caz special? divort cu minori doryen doryen iata pe scurt cazul: Dupa patru ani de casatorie legala,sotia este fortata sa plece din domiciliul conjugal de carte sot, care pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)