avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE FACUTA DE BANCA FARA ACCEPTUL MEU
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE FACUTA DE BANCA FARA ACCEPTUL MEU

Buna ziua,
Sunt o clienta a bancii [editat] si in cursul diminetii de 5 mai 2012, avand circa 45 ron in cont cu o zi inainte, constat ca s-a retras fraudulos suma de 29.20 ron pentru "pdf [editat] tele". Fiind singurii bani si fiind sambata, am sunat la Banca [editat] sa intreb cine a autorizat aceasta plata. Operatoarea [editat], mi-a comunicat ca este vorba de o asigurare care as fi agreat-o telefonic. Am solicitat sa imi transmita contractul acestei asigurari si mi-a comunicat ca voi fi sunata de ea cand colegii vor trimite contractul la o sucursala pt a vedea contractul. Am transmis bancii [editat] o reclamatie in scris, la care mi-au raspuns astazi 8mai ca a fost inregistrata si urmeaza sa imi raspunda dupa ce contacteaza departamentul in cauza.
Doresc sa dau in judecata banca pentru fals, furt si frauda. As dori sa gasesc un avocat dispus sa ma asiste pe aceasta cale. Va multumesc.

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati sau persoane cu care sunteti in diferende. Va multumim]
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:13, 8 Mai 2012
Este interzis prin regulamentul de postare in forum trimiterea la anumite persoane indiferent de pregatirea lor profesionala. Daca doriti un avocat care sa va reprezinte intr-o eventuala cauza puteti face o solicitare la baroul de avocati din judetul unde locuiti.
Va multumim pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de asigurari refuza plata dauelor cattany007 cattany007 Astra asigurari refuza plata daunelor Am fost lovit in trafic de catre alta masina , neam dus la asigurare am completat intelegerea pe cale amiabila sau facut ... (vezi toată discuția)
Litigiu sau excrocherie? dorutuvic dorutuvic am un abonament de telefonie mobila de la [societate telefonie] .ro in valoare de 31,50 ron ,pe data de 02.02 .2012 a venit factura pt. abonament in valoare de ... (vezi toată discuția)
Comision la incasare - abuziv? xperyens xperyens Buna ziua, Anul trecut am facut un credit pe 3 ani la o banca. Am scadentarul ratelor trimis de catre ei (la solicitarea mea). In fiecare luna am trimis ... (vezi toată discuția)