Am fost lovit in trafic de catre alta masina , neam dus la asigurare am completat intelegerea pe cale amiabila sau facut poze la masini . Mi sa spus ca o sa fiu contactat in cateva zile pentru raspuns . Dupa 2 saptamania am fost sunat de catre inspectorul de la daune de la [editat] asigurari ca eu si cel care ma lovit sa ne ducem la locul accidentului pentru a se mai face alte poze . Dupa 3 saptamani mi sa spus ca dosarul a fost refuzat pentru plata despagubiri fara sa mi se dea alta explicatie decat ca o sa primesc acasa o instintare . Ce pot sa fac in cazul acesta ?
[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati. Va multumim]
cel mai probabil este ca asiguratorul suspecteaza ca evenimentul rutier nu s-a desfasurat conform declaratiilor date si sunteti suspecti de frauda.
puteti inceoe procedura concilierii prealabile si apoi, daca nu se rezolva problema, sa mergeti in instanta astfel incit sa fie obligati la plata daunelor.
Despagubire rca
anam79
Buna ziua ,
Masina proprietate personala , parcata regulamentar in fata imobilului in care locuiesc a fost implicata intr-un accident rutier.Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Dauna rca
patreze
Buna ziua!Am avut un incident rutier in timp ce ma deplasam cu masina din sens opus a a venit o masina mare incarcata cu pietre.In curba, masina incarcata ... (vezi toată discuția)