avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale primaria refuza sa-mi dea nr de cont pentru plata unei ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

primaria refuza sa-mi dea nr de cont pentru plata unei amenzi

Buna ziua,
problema mea e in felul urmator: amenda de circulatie de vreo 6 ani vechime, creanta neurmarita si in terorie prescrisa, si o amenda de circulatie din sept 2011 pe care s-a inceput procedura de executare. primaria refuza sa-mi dea un nr de cont in care sa pot face o plata partiala cu mentiune clara pentru o anume amenda de circulatie (nr de proc.verbal) si ma constrange sa platesc cash, la ghiseu, ca sa stinga cea mai veche amenda, lucru pe care eu nu-l vreau. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:56, 8 Mai 2012
Daca s-a inceput executarea silita veti fi oricum obligat sa le achitati pe toate.

Dar va puteti duce cu Procesul Verbal la orice unitate CEC sau de Trezorerie si sa achitati.
Sa pastrati chitanta pentru a face dovada platii amenzii din procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot plati o amenda de circulatie? CiprianJipa CiprianJipa Am luat o amenda de circulatie undeva intre Buzau si Slobozia. Acum sunt in Constanta, dar domiciliul de pe buletin este in Comanesti, Bacau. Unde pot plati ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Amenda platita de 2 ori iulian_i iulian_i Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Acum 2 luni am luat o amenda conducand un autoturism aflat pe leasing. A doua zi am platit regulamentar ... (vezi toată discuția)