avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Salut. As vrea sa stiu daca bilantul, este obligatoriu sa fie semnat de administrator sau poate fi semnat si de directorul general care are 4o%din capitalul social?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:12, 8 Mai 2012
Formularul de bilant are prima semnatura a administratorului. La intocmit se pot trece mai multe persoane dar administratorul poarta responsabilitatea semnarii si este obligatorie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura rusalim rusalim Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)