avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina second hand - am fost mintit de vanzator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina second hand - am fost mintit de vanzator

am cumparat o masina secod hand.vinzatorul a garantat funtionarea telecomenzii inchiderii centralizate.fiindca telecomanda nu avea baterie nu am putut proba si am luat-o pe incredere.s-a dovedit ca este defecta iar una noua costa 550 lei.proprietarul nu vrea sa plateasca.ce pot face?daca fac reclamatie la opc am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:24, 27 Mai 2012
Nicio sansa. Doar in judecata 0.000001 %
La Protectia Consumatorilor puteati face reclamatie doar daca ati fi cumparat masina de la o persoana juridica (firma).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon defect in amanet DanielMarian DanielMarian Am cumparat acum 3 zile dintr-un amanet un telefon, care s-a dovedit a fi defect #-o . (Suma nu e mare) Ce pot sa fac in acest caz casei de amanet, si ce ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs Cristian8812 Cristian8812 Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)
Problema marcellro marcellro stie careva daca cumpar un ceas de la un magazin mi se da garantie si la baterie pentru ca am patito am cumparat n ceas am dat 20 mil pe el si in 4-5 zile mi ... (vezi toată discuția)