Am cumparat acum 3 zile dintr-un amanet un telefon, care s-a dovedit a fi defect #-o . (Suma nu e mare)
Ce pot sa fac in acest caz casei de amanet, si ce poate face acea casa de amanet persoanei care a lasat telefonul defect acolo ? (nu vreau sa fac probleme altcuiva pentru cateva zeci de lei)
Nu este vorba de cativa lei,aici este vorba de corectitudine,daca nu au oameni care sa verifice un lucru de ce il accepta si mai dau si bani pe el. Daca era un obiect de "aur" facut pe genunchi si costa cateva mii de lei ce se intampla?
Cei de la casa de amanet trebuie sa angajeze persoane care pot verifica daca obiectele lasate acolo sunt bune sau sunt stricate si nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.
Trebuie facuta reclamatie la Protectia Consumatorului, altfel o sa vanda tot felul de troace.
Pastrati chitanta ca dovada ca ati luat acel telefon de la ei. Mai departe trebuie sa va interesati daca acea firma ofera si termen de garantie. Din cate stiu,o firma de amanet sau alta firma care are produse electrocasnice,ar trebui sa elibereze certificat de garantie,chiar si ptr o luna.
Mergeti la protectia consumatorului si dati acolo o declaratie.
Alte discuții în legătură
Retur in garantie
maria v
Am cumparat un cuptor de paine. In oferta se aplica o reducere daca se preda la schimb alt obiect electrocasnic vechi. Am predat si am beneficiat de reducere. ... (vezi toată discuția)